Fórum

Please or Registrácia to create posts and topics.

PLASTIK EXPERT 2026

Pozývame Vás na 6. ročník bodovacej súťaže lietadiel a techniky, PLASTIK EXPERT 2026.

Súťaž sa uskutoční už o týždeň, 16.5. v priestoroch Parku Oddychu INSPIRO v Ivanke pri Dunaji.

Nahrané súbory:
    • You need to login to have access to uploads.
    Mino, Miroslav Medzihradsky and Šimon Habánek have reacted to this post.
    MinoMiroslav MedzihradskyŠimon Habánek

Chceli by sme sa poďakovať všetkým, ktorí v sobotu prišli do Ivanky a podporili nás či už svojou účasťou v súťaži, alebo pomocou s hodnotením v rozhodcovských komisiách
    a tak isto celému organizačnému tímu, za dobre odvedenú prácu.
    Súťaže sa zúčastnilo 32 modelárov a bolo možné vidieť 120 modelov. Výsledkové listiny sú v prílohe.
    Plastik Expertom pre rok 2026 sa stal Pavel Klouček s modelom Stuart Honey, ešte raz gratulujeme… 

Nahrané súbory:
    • You need to login to have access to uploads.
    Mino and seewaldlukas24 have reacted to this post.
    Minoseewaldlukas24

Ďakujem že som sa mohol zúčastniť a zistiť ako na tom som 🙂

Galériu z bodovacej súťaže si môžete pozrieť tu:

PLASTIK EXPERT 2026 – Galéria modelov

Blížiaca sa výstava

Modelárske správy

Už v predaji
    Konečne už je v predaji táto veľmi zaujímavá edícia ktorú očakávame behom týždňa.
    Novinka
    Koncom týždňa / začiatkom budúceho priletia Grécke F-16 1/48 od Kinetic
    Už v predaji
    Druhá edícia FW 190 v Advanced kite je už v predaji…
    Ďalší Razorback v ADVANCED edícii
    Miniart vydá v júli ďalší Razorback v mierke 1/48 v edícii ADVANCED.
    Novinka už v predaji
    Ďalšia edícia od Miniartu P-47 v mierke 1/48 v Basic Kite.
    Limitovaná edícia v júli
    Eduard vydá limitovanú edíciu Avie S99 ktorá bude obsahovať aj masky a fotolepty + 5 možných kamufláží v mierke 1/72
    Fantastická správa
    Lukgraph vydá Yokosuku E14Y Glena v dvoch mierkach 1/48 a 1/32. Samozrejme všetko budeme sledovať a pridáme každý update.
    V príprave ďalšie Autoblindy 1/35
    Lanmo Model poteší už čoskoro prvými dvomi Autoblindami ku ktorým si viete dokúpiť aj interiér a tento rok má vydať ešte ďalšie dve edície.
    Očakávame
    Nový mini kompresor od Gaahleri už očakávame najbližšie dni. Samozrejme môžete sa tešiť aj na malý test či takýto mini kompresor je naozaj skvelý pomocník a hlavne pomôže modelárom ktorý majú nedostatok miesta, alebo modelujú iba občas.
    Už v predaji
    Ďalší týždeň už očakávame príchod nového Buccaneera od Trumpeteru v mierke 1/48 a tak budete mať možnosť si to porovnať na našej stránke s Airfixom 🙂

Dostupnosť Preveríme Vám dostupnosť produktu a zašleme na email. Ak produkt naskladníme príde Vám správa s notifikáciou o dostupnosti.

Pridať do wishlistu

Vytvoriť wishlist
    Môj wishlist
    • Môj wishlist
    • Vytvoriť wishlist