Fórum

Please or Registrácia to create posts and topics.

Technická podpora

Milí priatelia,
    ak máte technickú otázku, chýba vám mierka alebo téma, prípadne ste narazili na nejaký problém, prosíme, napíšte nám sem.

Ďakujeme

Majo and Maťo have reacted to this post.
    MajoMaťo

ahoj,nejde mi pridať fotky do mojej témy.

Citovať z Lubos.P na 20. mája 2026, 13:08

Ahoj Ľuboš, v prvom rade prepáč, že sme si tvoj report všimli až teraz. 

V druhom rade, pri nahrávaní fotografií existuje limit 10/15. To znamená, že v jednej odpovedi môžeš odoslať najviac 10 fotografií, ich výsledná veľkosť však nesmie presiahnuť 15 MB. Ak ti to nebude fungovať ani po uplatnení tohoto limitu, ozvi sa, dávam si alert na tento príspevok 

Lubos.P has reacted to this post.
    Lubos.P
    Citovať z Šimon Habánek na 24. mája 2026, 7:58

V druhom rade, pri nahrávaní fotografií existuje limit 10/15. To znamená, že v jednej odpovedi môžeš odoslať najviac 10 fotografií, ich výsledná veľkosť však nesmie presiahnuť 15 MB. Ak ti to nebude fungovať ani po uplatnení tohoto limitu, ozvi sa, dávam si alert na tento príspevok 

Fotky som upravil a zmenšil. Dal som nahrať súbor a zas sa mi objavila biela obrazovka😌

Citovať z Lubos.P na 26. mája 2026, 12:21
    Citovať z Šimon Habánek na 24. mája 2026, 7:58

Fotky som upravil a zmenšil. Dal som nahrať súbor a zas sa mi objavila biela obrazovka😌

Včera som robil testovací upload a nešlo to ani mne. Aktualizoval som si prehliadač v telefóne a dnes mi to prešlo normálne. Skúšal si to nahrať aj dnes? Z akého zariadenia fotografie nahrávaš?

Skušal som to aj dnes z Notebooku a nič. 

test /funguje všetko, aký formát foto máš ? to sú z iphone asi ? treba to mat na jpg a všetko frčí.. 

Nahrané súbory:
    • You need to login to have access to uploads.

Áno z IPhone sú fotky. 

Veď mi to išlo a zrazu nie.

Lubos prosim vies mi napisat aky format to je? Je mozne ze nie je povoleny, pretoze povoloval som najznamejsie formaty…

Mino formát fotiek je HEIC . 

Blížiaca sa výstava

Modelárske správy

Farby ATOM za 2€/ks
    Platí iba na farby ktoré máme na sklade.
    Prvý náhľad výliskov
    Dora Wings zverejnila prvý náhľad výliskov a tak po viac ako 2 rokoch sa dočkáme čoskoro špičkového modelu Dewoitine D.520 v mierke 1/32
    Podložky
    Nádherné podložky o veľkosti 700 x 400, v ponuke a tankové a ihneď dostupné.

Dostupnosť Preveríme Vám dostupnosť produktu a zašleme na email. Ak produkt naskladníme príde Vám správa s notifikáciou o dostupnosti.

Pridať do wishlistu

Vytvoriť wishlist
    Môj wishlist
    • Môj wishlist
    • Vytvoriť wishlist